Maison à vendre

* 435000€

3 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 11388974
Immoweb code : 11388974
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
116 mètres carrés habitables
300 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning (116m²) voorzien van 3 slaapkamers, garage met sectionale poort en prachtig aangelegde tuin op toplocatie te Kontich!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Kontich, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, eetkamer, keuken, garage, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, zolderkamer en aangelegde tuin met terras.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime, lichtrijke leefruimte en de eetkamer. Aansluitend de geïnstalleerde keuken met mogelijkheden en een ruime garage met sectionale poort. Op de eerste verdieping voorziet de woning een ruime mastebedroom en een gastenkamer en de badkamer voorzien van douche in badcombinatie en wasmeubel. Tot slot beschikt de woning over een gezellige zolderkamer en een prachtig aangelegde tuin met terras en een oprit voor twee wagens.

Kortom: Karaktervolle woning voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Kontich!

- gunstig EPC
- dubbele beglazing
- warmtepomp
- EK-conform
- geïsoleerd dak
- garage met sectionale poort
- ruim perceel

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter