Maison à vendre

189000€ Ancien prix 199 000 €

2 chambres

Immoweb code : 11303004
Immoweb code : 11303004

Aperçu

2 chambres
50 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een project dat je de vrijheid geeft om je eigen stempel te drukken? Dan is deze te renoveren woning in de Kerkstraat 34 in Kortenberg precies wat je zoekt!

?? Kenmerken:

Ligging: Gelegen in het hart van Kortenberg, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Potentieel: Met een creatieve visie en de juiste renovaties kan deze woning omgetoverd worden tot je droomhuis.

Investering: Een kans om te investeren in een veelbelovende locatie met groeipotentieel.

??? Renovatieproject:
De woning heeft renovatiewerkzaamheden nodig en biedt daarom een unieke kans voor diegenen die graag een project willen aangaan. De mogelijkheden zijn eindeloos: van het moderniseren van de keuken en badkamer tot het herindelen van de ruimtes voor een optimale lay-out.

??? Locatie:
De Kerkstraat 34 is gunstig gelegen, met winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden op loopafstand. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met nabijgelegen snelwegen die verbinding bieden met steden als Leuven, Brussel en Mechelen.

?? Investeerders Opgelet:
Dit pand biedt niet alleen mogelijkheden voor particulieren, maar is ook een aantrekkelijke optie voor investeerders op zoek naar een interessant vastgoedproject in een groeiende gemeente.

?? Interesse?
Grijp deze kans om een uniek renovatieproject aan te gaan en maak van Kerkstraat 34 jouw toekomstige droomhuis of investering.

Contacter