Maison à vendre

580000€

3 chambres 212 mètres carrés

Immoweb code : 11356816
Immoweb code : 11356816

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
212 mètres carrés habitables
408 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Indeling: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot garage, met ruimte voor twee auto's. De inkomhal komt uit op een zonnige leefruimte en keuken met eetplaats. De keuken, die naar eigen keuze geïnstalleerd kan worden, komt uit op de westgerichte tuin. De tuin is rechtstreeks bereikbaar vanaf de straatkant. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder.
1e verdiep: badkamer met toilet, wastafel, bad en douche. Op dit verdiep bevindt zich de eerste, grote slaapkamer. Op het tussenverdiep bevindt zich een tweede, grote slaapkamer.
2e verdiep: derde, zeer grote slaapkamer met voorinstallatie voor een wastafel, mogelijkheid om een extra badkamer of slaapkamer te maken.
Er is een kleine zolderkamer en stookkamer aanwezig.
Parkeerplaats voor de woning.

Het huis werd ingericht met hoogwaardige, duurzame materialen zoals parket in de leefruimtes en slaapkamers, natuursteen in de hal en keuken, vensterbanken uit natuursteen, dubbele beglazing in aluminium ramen,...
Vloerverwarming aanwezig in de leefruimte en de keuken. De overige ruimtes zijn voorzien van radiatoren, die worden verwarmd met een nieuwe (2023), goedgekeurde gasketel.
EPC score B, het installeren van zonnepanelen brengt dit naar A.
Er is geen asbest aanwezig (attest beschikbaar).
Elektriciteit is goedgekeurd (attest aanwezig).

Het huis ligt vlakbij het centrum, nabij bakker, apotheek, sportzaal, school, winkels, bos, bushaltes en station... Vlotte verbinding naar de E40 (3km van het huis tot de oprit autostrade).

Contacter