Maison à vendre

* 317500€

3 chambres 118 mètres carrés

Immoweb code : 10535377
Immoweb code : 10535377
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
118 mètres carrés habitables
127 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze energiezuinige nieuwbouwwoning met een bewoonbare oppervlakte van 118 m² bevindt zich in een park gelegen langs het kanaal Bossuyt-Kortrijk.
Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met een toilet en handenwasser. De lichtrijke woonkamer met open keuken is volledig uitgerust en biedt een aangename en warme sfeer. Er is ook een praktische berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad.  Daarnaast is er nog een 2e berging. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zuidelijk georiënteerde tuin met terras.  Hier kan u heerlijk genieten van de rust en het groen. De tuin is volledig omheind en biedt een prachtig uitzicht op het park. Een handige tuinberging maakt het geheel compleet.
Een carport dient bij aangekocht te worden, deze kan voorzien worden van een aanluiting voor een laadpaal zo kan u uw elektrische auto gemakkelijk opladen.Kortom, deze woning heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel en stijlvol te wonen. Wacht niet langer en contacteer ons voor meer info.

- fantastische ligging in het groen
- op wandelafstand van het centrum van Kortrijk
- volledig omheinde zuidgericht tuin met terras
- uiterst energiezuinig
- zonnepanelen / warmtepomp
- 3 slaapkamers

Contacter