Maison à vendre

245000€

4 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 11021435
Immoweb code : 11021435

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
199 mètres carrés habitables
100 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze unieke kans om nieuw leven te blazen in een te renoveren woning in het hart van Kortrijk. Deze woning biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid voor degenen die op zoek zijn naar stadsleven met een vleugje karakter.

De leefruimte en basis ingerichte keuken lopen naadloos in elkaar over en bieden beiden zicht op het terras. Geniet van de frisse lucht en zon op uw eigen terras, perfect voor ontspannen momenten of het ontvangen van vrienden en familie. Op de kelderverdieping bevindt zich de garage, ideaal om gemakkelijk en veilig te parkeren in het stadscentrum. De ruime kelderverdieping biedt veel potentieel, van extra opslagruimte tot het creëren van een speciale ruimte voor hobby's of ontspanning.

De 4 ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groeiend gezin of het verwelkomen van gasten. De toevoeging van planken vloeren in de slaapkamers en living geeft de woning een warme en tijdloze uitstraling.

Deze woning is een blanco canvas, klaar om te worden gevormd naar uw eigen smaak en stijl. Met de juiste renovaties kan dit huis uitgroeien tot een unieke oase in het levendige centrum van Kortrijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezoek. Deze kans mag u niet aan u voorbij laten gaan!

Contacter