Maison à vendre

289000€ Ancien prix 339 000 €

4 chambres

Immoweb code : 11143160
Immoweb code : 11143160

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
481 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze vrijstaande, karakteristieke woning gelegen in het prachtige Kortrijk.

Op de gelijkvloers vindt u een multifunctionele bureauruimte, perfect voor thuiswerken of als studeerkamer. Daarnaast heb je de ruime woonkamer met grote ramen die een prachtig uitzicht op de tuin bieden. Aangrenzend is er de keuken waar men van hieruit directe toegang heeft tot de achtertuin, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het groen om u heen. Een droge kelder zorgt voor extra opslagruimte en is ideaal voor het bewaren van voorraden en seizoensgebonden items.

Met vier slaapkamers, biedt het huis voldoende ruimte voor het hele gezin. De slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen om comfort en privacy te bieden, met veel natuurlijk licht. Vervolgens is er ook een badkamer waar een bad, lavabo en toilet aanwezig is.

Er is ook een grote zolder aanwezig die veel mogelijkheid biedt.

Buiten kunt u ontspannen op het terras en genieten van de prachtig aangelegde tuin, perfect voor zomerse barbecues en tuinfeesten.

Deze karakteristieke woning biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een unieke charme en karakter dat het onderscheidt van de rest. Met zijn ideale ligging in Kortrijk, dicht bij voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden, biedt deze woning het beste van zowel het stads- als het buitenleven. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens

Contacter