Maison à vendre

285000€

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11308782
Immoweb code : 11308782

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
145 mètres carrés habitables
84 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze totaal gerenoveerde woning bevindt zich in hartje Kortrijk waar scholen, winkels, sport en ontspanning zich op wandelafstand bevinden! Eens je de woning betreedt merk je niets meer van het bruisende stadsleven en kan u er helemaal tot rust komen!

Vooraan de woning bevindt zich de berging met aansluiting wasmachine en andere technische voorzieningen. Apart in de hal bevindt zich een gastentoilet. Achteraan de woning bevindt zich de geëquipeerde keuken voorzien van alle moderne toestellen (oven, stoomoven, vaatwasser, koelkast, diepvries en inductie kookplaat). Deze loopt naadloos over in de living. Hier is reeds gasaansluiting voorzien om later mogelijks een gashaard te plaatsen.Momenteel is de buitenruimte volledig aangelegd in terras. Ideaal voor wie wil genieten van de zon, zonder de nodige groene vingers die bij een tuin komen kijken!

Op de eerste verdieping bevindt zich een eerste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is ingericht met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo in meubel en toilet.

Op de tweede verdieping werd er als het ware en studio gemaakt. Aan de ene zijde is momenteel de aparte badkamer met lavabo en douche en de slaapkamer. In deze ruimte zijn de voorzieningen aanwezig om eventueel een keuken te plaatsen. Aan de andere zijde bevindt zich een extra toilet, tv hoek en toegang tot de mezzanine die als slaapruimte kan dienen. Deze ruimte kan vlot gesplitst worden zodat er in totaal 3 slaapk

Contacter