Maison à vendre

315000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11388231
Immoweb code : 11388231

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
30 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit pand kan je vrij bezoeken op 8 juni van 14u30 tot 15u30 tijdens onze ERA Open Huizen Dag.

Deze nieuwbouwwoning bevindt zich pal in het centrum van Kortrijk, doch super rustig gelegen met winkels en scholen op fiets- en wandelafstand.

De creatieve en doordachte indeling van de woning maakt ze helemaal uniek!

Om vb. de fiets te kunnen stallen, werd de ruimte voor de voordeur apart afgesloten zodat een fiets niet binnen hoeft en toch veilig staat!

Op het gelijkvloers bevindt zich een eerste berging en een eerste slaapkamer, die eveneens kan dienst doen als bureau, hobbyruimte, ... Op de 1ste verdieping bevinden zich een apart toilet, de volgende 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo in meubel. Om optimaal te kunnen genieten van extra licht en binnenvallende zon werd de volledig geëquipeerde keuken op de 2de verdieping voorzien. Dankzij het grote schuifraam geniet je van een overvloed van licht en gaat de keuken naadloos over in het aansluitend terras. Hier kan je genieten van de zuidoost zon. Tenslotte werd de leefruimte tot in de nok open gemaakt waardoor men een heel ruim en luchtig gevoel heeft en grote ramen die dit effect extra in de verf zet!

 

Op zoek naar een unieke, perfect intapklare woning die voldoet aan alle nieuwe normen, dan is deze woning zeker iets voor u! Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse!

 

PLUSPUNTEN;

+ 6% BTW mogelijk

+ EPC

Contacter