Maison à vendre

175000€

4 chambres 178 mètres carrés

Immoweb code : 11238324
Immoweb code : 11238324

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
178 mètres carrés habitables
308 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Kortrijksestraat 130 te Heule.
Deze op te frissen woning biedt niet alleen een overvloed aan mogelijkheden en potentieel, maar bevindt zich in een gezellige gemeente op 500 meter van het centrum. Met de mogelijkheid van maar liefst 4 slaapkamers is dit een waardevolle investering voor wie op zoek is naar een leuke woonplaats.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een open leef- en zitruimte. De keuken is voorzien van een gasfornuis, een spoelbak, opbergruimte en een eetplaats. Via de keuken komen we terecht in de berging of de grote, zuid-gerichte tuin met terras. De badkamer op de begane grond beschikt over een douche, lavabo, grote opbergkast en een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De tweede verdieping is een ruime zolder die momenteel is opgesplitst in een slaapkamer en bergruimte. Langs de tweede ingang van deze woning komt u terecht in een kleine garage die gebruikt wordt als stockage. Deze ruimte biedt toegang tot de kelder.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Zie je in deze woning potentieel? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met [email protected] of bel naar het nummer 0479 40 24 04.

Contacter