Maison à vendre

3 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 11339089
Immoweb code : 11339089

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
188 mètres carrés habitables
336 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gezellige halfopen gezinswoning te Bissegem op een perceel van 336m² is volledig instapklaar.
Het huis heeft 2 ruime slaapkamers op de 1ste verdieping en een badkamer, met ligbad. De slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en airco.

De zolderverdieping bereik je via een vaste trap, daar bevindt zich naast voldoende bergruimte, een bureauruimte en een 3de slaapkamer. Deze ruimtes zijn voorzien van praktische inbouwkasten en nieuwe dakramen met elektrische rolluiken.
Deze boven- en zolderverdieping werden volledig gerenoveerd.

De ruime en aangename leefruimte met authentieke tegeltjes en een sierschouw straalt één en al gezelligheid uit. De keuken dient een opfrissing te krijgen, de ruime droge kelder is bereikbaar via de keuken.

Er is nog een apart toilet en wasruimte voorzien, met aansluiting naar de garage.

De gezellige en goed onderhouden tuin is zuidelijk georiënteerd en biedt de hele dag door zowel zon- als schaduwplekken. Genieten kan op het terras dat zich naast de keuken bevindt. Bovendien biedt de tuin via een poortje directe toegang tot de zijkant van de woning.

Deze woning is ideaal gelegen in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van het centrum van Bissegem. Scholen, winkels en diverse sport- en recreatiemogelijkheden bevinden zich op wandel- en fietsafstand. De woning heeft tevens uitstekende verbindingen naar Kortrijk en de autosnelweg.

Wil jij graag deze fantastische woning komen bezoeken?
Bel dan Bénédicte ==> 0472/54 61…

Contacter