Maison à vendre

497000€

3 chambres

Immoweb code : 10553207
Immoweb code : 10553207

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
168 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in de nieuwe wijk in Kruibeke, gelegen in een rustige doodlopende straat : de Anneliese Andriessenstraat! Hier bieden we twee halfopen bebouwingen aan (lot 1 en 2), waar u uw droomwoning kunt realiseren. Met de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak en wensen in te richten, kunt u uw persoonlijke stijl tot leven brengen. De halfopen bebouwingen zijn energiezuinig en voorzien van moderne isolatie- en ventilatietechnieken, wat zorgt voor een comfortabel en duurzaam woonklimaat.

Deze nieuwe wijk in Kruibeke biedt een ideale leefomgeving voor gezinnen, met zijn rustige ligging en kindvriendelijke omgeving. Kruibeke staat bekend om zijn groene omgeving, met mooie natuurgebieden en wandelroutes in de nabije omgeving. Bovendien zijn scholen, winkels en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De locatie van de Anneliese Andriessenstraat is ideaal met goede bereikbaarheid via de N419 en de E17, waardoor omliggende steden zoals Antwerpen, Gent en Sint-Niklaas gemakkelijk bereikbaar zijn.
Mis deze kans niet om uw droomwoning te realiseren in de nieuwe wijk in Kruibeke! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Contacter