Maison à vendre

330000€

2 chambres 117 mètres carrés

Immoweb code : 11198984
Immoweb code : 11198984

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
117 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wonen in het historisch centrum maar toch met alle rust en luxe in een totaal gerenoveerde eengezinswoning? Dat kan.

De bekendste straat van Rupelmonde met zicht op de Graventoren, de pestkapel en de nog werkende 16e eeuwse getijde-molen en toch dichtbij scholen, openbaar vervoer, een belangrijke invalsweg, de waterbus en overzet, de onmiskenbare horeca.... de feestelijkheden van Rupelmonde en in de nabijheid van de polders van Kruibeke.

-GLV: de gevel doet misschien anders vermoeden maar door de hal (8m²) en voorbij de bureelruimte (11m²) kom je in een zee van ruimte. De living (20m²) met vloerverwarming en volledig uitgeruste eetkamer/open keuken (16m²) lopen harmonisch in elkaarover. Achteraan is er een leuke badkamer (12m²) met douche, lavabo's, toilet en aansluitingen voor wasmachine/droogkast. De fijne stadstuin (38m²) heeft veel privacy en vooral rust en zon.

-1steV: via een brede trap komen we op de eerste verdieping met een master-bedroom ( 21m²), een kleinere slaapkamer (12m²) en een berging (7m²) die ook wel als slaapkamer dienst zou kunnen doen. De centrale gang (10m²) verbindt deze mooie ruimtes.

Deze puike woning met een EPC B en een conforme elektriciteitsinstallatie met domotica zal jouw hart veroveren. Snel zijn is de boodschap.

Contacter