Maison à vendre

337000€

3 chambres 189 mètres carrés

Immoweb code : 11340695
Immoweb code : 11340695

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
189 mètres carrés habitables
245 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het pittoreske centrum van het Scheldedorp Rupelmonde vindt u deze ééngezinswoning. Deze woning heeft werkelijk alles 'in huis' om uw nieuwe thuis te worden. Een grote, lichtrijke leefruimte met uitzicht en toegang naar het grote overdekte terras en mooi verzorgde tuin. Garage met sectionaalpoort en aparte bergruimte/wasplaats. Voeg daar nog de ingerichte keuken aan toe, en u heeft alle voorzieningen voor u en uw gezin. 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Plus een zolderruimte die voldoende ruimte biedt om nog bijkomende ruimtes te creëren.
In de voorbije 10 jaar werden de ramen voor- en achteraan vernieuwd (met nieuwe rolluiken vooraan), werd de badkamer vernieuwd en is er een nieuwe veranda en overkapping geplaatst. Deze laatsten dragen bij tot het indoor-outdoor-living gevoel die enorm aanwezig is in deze woning.
Nabij zijn er 2 basisscholen, haltes voor het openbaar vervoer en lokale handelaars. Het bruisende centrum van dit pittoreske, charmante dorp is een bijkomende troef. Aarzel niet en neem zeker contact op voor een bezoek.

Contacter