Maison à vendre

349000€

2 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 11360520
Immoweb code : 11360520

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables
254 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklare woning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers, een leuke tuin en garage te Rupelmonde? Lees dan zeker verder!

De uitstekende ligging is een echte troef. In alle rust maar toch overal dichtbij: scholen, winkels, openbaar vervoer… op een boogscheut van het gezellige centrum en de Kruibeekse, en nooit op zoek naar een parkeerplaats want die zijn er in overvloed. 


Indeling:
GLV: via de inkomhal (9m²) kom je in de gezellige leefruimte (25m²). De leefruimte loopt over in de aangename en volledig uitgeruste keuken (10m²). Eenmaal buiten zie je het praktisch tuinhuis en een ruime tuin waar je perfect kan genieten van de zonnige zomerdagen . Op het gelijkvloers vind je ook nog de aanpalende garage/berging (18m²) met toilet (1m²). 
1stV: via de nachthal (7m²) kom je uit aan de mooi afgewerkte badkamer (4m²) , twee slaapkamers (17-12m²) en een bureau (4m²). 
2deV: met een vaste trap kom je op de ruime zolder (27m²) die eenvoudig splitsbaar is naar 2 volwaardige slaapkamers. Elke kamer heeft een berging van 3m².

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. 

Contacter