Maison à vendre

349000€

3 chambres 121 mètres carrés

Immoweb code : 11407616
Immoweb code : 11407616

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
121 mètres carrés habitables
165 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklare woning in het hartje van Bazel? Dan is dit beslist iets voor u! De woonst heeft een epc B, is asbestvrij en is volledig instapklaar!

We komen binnen in de aparte inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. Deze open en lichtrijke leefruimte (41m2) staat in rechtstreeks contact met de keuken (12m2) die is geïnstalleerd met toestellen. Verder vinden we een apart toilet en een gezellige veranda met veel lichtinval.

Op de eerste verdieping hebben we twee ruime slaapkamers met rolluiken en de badkamer die is geïnstalleerd met toilet, douchebad en wastafel. Via de vaste trap komen we komen op de zolderverdieping die momenteel is ingedeeld als derde slaapkamer.

Buiten hebben een mooi nieuw aangelegd terras met gezellige tuin en tuinhuis. Last bus not least beschikt deze parel over een ruime kelder, een achteruitgang via de tuin en een oprit voor twee wagens. Hebt u interesse in deze leuke thuis? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!

Contacter