Maison à vendre

295000€

4 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11403566
Immoweb code : 11403566

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
558 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een stevige HOB met goede beglazing en dakisolatie? Dan is deze woning zeker iets voor u !

Via de inkomhal komen we terecht in de zeer ruime living met grote raampartijen. Vervolgens hebben we de keuken met zicht op tuin en toegang tot de kelder. De tuin is is zuidelijk gericht.

Boven hebben de 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. Op deze verdieping ook isolerende beglazing en centrale verwarming op gas. Via een vaste trap naar de 2e verdieping vinden we opnieuw 2 slaapkamers terug met hetzelfde comfort. Daarnaast is het plafond ook nog eens geïsoleerd met 20 cm glaswolisolatie.

Wenst u een bezoek aan deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse! Contacteer ons op 0470 95 78 19 voor meer info of een bezoek !

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal energiescore D, conform de huidige wetgeving.
Meer informatie kan u terugvinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Contacter