Maison à vendre

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 10685472
Immoweb code : 10685472

Aperçu

3 chambres
200 mètres carrés habitables
590 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Toffe woning met 3 slaapkamers en garage op mooi perceel van 5a 90ca.

De rustige ligging, toch in het centrum van Klein-Vorst, biedt heel wat voordelen; school, Carrefour, bakker, horeca en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden van de woning.

Via de inkomhal, komen we binnen in de gezellige en ruime woonkamer. De woonkamer baadt in het licht dankzij de grote ramen. Aansluitend vinden we de keuken, die voorzien is van een gezellige stoof. Vanuit de keuken heb je toegang tot de veranda, waar je een mooi zicht hebt op de groene tuin.

Op de verdieping treffen we drie toffe slaapkamers,allen voorzien van centrale verwarming. De badkamer beschikt over een lavabo, een toilet en een ligbad.

In de mooie, groene tuin is het zalig vertoeven. Er is een inpandige garages aanwezig, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. Ook is er een handige tuinberging ter stockage.

Deze woning werd stevig gebouwd in 1946, wordt verwarmd op mazout en heeft ramen van dubbel glas.

Spreekt deze gezellige familiewoning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor.

Contacter