Maison à vendre

398000€

3 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 11132986
Immoweb code : 11132986

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
548 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze volledig gerenoveerde woning bevindt zich in een rustige residentiële omgeving, nabij het centrum van Klein-Vorst. De centrale ligging van de woning biedt heel wat voordelen: school, horeca, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 5 minuutjes rijden. Er is een vlotte verbinding naar de omliggende centra van Tessenderlo, Mol, Meerhout, Geel, Westerlo en Diest. 
 
We betreden de woning via de inkomhal die uitgeeft op de ruime leefruimte (28m²) met gashaard. Deze mondt uit in de zonnige veranda (20 m²) waar het heerlijk vertoeven is. De grote ramen, in combinatie met de lichtkoepel, zorgen voor veel natuurlijk licht. Aansluitend bevindt zich de moderne keuken (12,30m²) voorzien van een inductie kookvuur met dampkap (beide NOVY), afwasmachine, oven en microgolf (Siemens).
 
Op de eerste verdieping bevinden zich twee toffe slaapkamers (10m² en 11,18m²), een ingerichte dressingruimte (7,10m²) en een luxueuze badkamer (16m²) voorzien van inloopdouche met regendouche, ligbad, dubbele lavabo en een tweede toilet, en heel mooi afgewerkt in mortex. 
 
Via een vaste trap naar de tweede verdieping bereiken we de ruime masterbedroom (28,30m²).
 
De zuid-gerichte tuin (05a 48ca) heeft een rustgevend uitzicht op veulens die in de weide achter de woning staan.
 
De woning wordt verwarmd op aardgas en heeft een berekende

Contacter