Maison à vendre

285000€

3 chambres 173 mètres carrés

Immoweb code : 11302586
Immoweb code : 11302586

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
173 mètres carrés habitables
765 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning met 3 slaapkamers op een perceel van 765 m²

Deze woning dateert van 1969 en dient opgefrist te worden naar de normen van 2023.

Ligging: Deze woning is gelegen te Laakdal met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot te bereiken.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, veranda, toilet, wasplaats/berging, dubbele garage, drie slaapkamers, badkamer, zolder en kelder.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, die toegang verleent aan de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een woonkamer en eetkamer. Vervolgens bereikt u de zeer ruime keuken waar nog tal van ruimte is om een tweede eettafel te plaatsen. Aansluitend bevindt zich de berging/wasplaats en de badkamer. Grenzend aan de tuin is er verder nog een lichtrijke veranda. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich verder nog de eerste slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een zolderberging.
De kelder zorgt verder in combinatie met de zolder voor voldoende bergruimte.

Tot slot is er nog een ruime dubbele garage met werkruimte aanwezig in de tuin.

Wie op zoek is naar een karaktervolle woning op een gunstig perceel, waar u uw eigen moderne touch aan kan geven, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 970 kWh/m² (jaar)
- Centrale verwarming op stookolie

Contacter