Maison à vendre

349900€

3 chambres 280 mètres carrés

Immoweb code : 11295703
Immoweb code : 11295703

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
280 mètres carrés habitables
366 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is gerenoveerd (EPC C) met nieuw goed geïsoleerd dak, nieuwe ramen en deuren en een gevel met isolerende onderhoudsvrije spuitkurk. Het huis biedt tal van mogelijkheden naar het creëren en invullen van de kamers en is ook perfect geschikt voor twee wooneenheden.

Dakverdieping: momenteel ingericht als slaapkamer, dressing, berging, en logeerkamer, met langs beide kanten over de gehele lengte bergruimte. Dit kan eenvoudig ingedeeld worden tot 3 slaapkamers. Er is een airco -lucht/lucht warmtepomp.

1ste verdieping: Ruime en lichte woonruimte met half open ingerichte keuken. Er is een airco -lucht/lucht warmtepomp.
Via de hal die aansluit op de woonruimte kom je in de badkamer met dubbele lavabo, een douche, een toilet en aansluiting voor een wasmachine en droogkast.
Aansluitend aan de woonruimte ligt het ruime zuidwest gerichte dakterras van 36m2.

Gelijkvloers (ongeveer 150m2) volledig in te richten naar behoefte en smaak. Deze multifunctionele ruimte kan perfect omgevormd worden tot een volwaardig appartement. Aansluitend ligt een tuin van 25 m2 en de ruime buitenberging.

De voortuin met groen biedt parking aan minstens 3 wagens.

De woning valt NIET onder de renovatieplicht en is energie zuinig. Ze biedt alle nodige comfort en heel wat mogelijkheden.

Geen immo. Elk ernstig bod wordt overwogen.

Contacter