Maison à vendre

449000€

4 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 11255440
Immoweb code : 11255440

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
156 mètres carrés habitables
1140 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Architecturale woning met 4 slaapkamers op een unieke locatie!

Ligging: De woning is gelegen in Langdorp, vlakbij de stad Aarschot. Het kent een prachtige locatie, bovenop een heuvel in een rustige straat. De hoogte bezorgt een magnifiek uitzicht.

Indeling:
Glvl: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met eetkamer en aansluitend de geïnstalleerde keuken. Aan de keuken is er verder een handige berging.
1ste: nachthal, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers.
2e: 4e slaapkamer/Hobbyruimte + ruim terras.
Buiten: Volledig aangelegde tuin met vijver, 2 terrassen waarvan eentje aan de woonkamer (Z oriëntatie) en een ander aan de keuken.

Beschrijving:
In he prachtige Langdorp presenteren we u graag deze ruime gezinswoning, het betreft een kwalitatieve woning die steeds een prima onderhoud gekend heeft. Naast de kwaliteit werd er extra aandacht besteed naar indeling en architectuur met resultaat een prachtige woning met zijn eigen identiteit. Verdere troeven van de woning zijn de lichtrijke ruimtes, prima EPC en de prachtige dakverdieping met een uniek ver zicht. Vanachter in de tuin is het één en al genieten van zonnestralen, rust en privacy! Kom gerust de aangename sfeer zelf ontdekken en maak tijdig uw afspraak.

Extra:
- EPC: 192 kwh / m² (=B)
- 2 terrassen
- Prima onderhouden
- Rustige locatie
- Unieke woning
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interes

Contacter