Maison à vendre

3 chambres 154 mètres carrés

Immoweb code : 10504729
Immoweb code : 10504729

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
154 mètres carrés habitables
325 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT OP 1e BEZOEKDAG! Deze ruime, deels gerenoveerde, deels op te frissen woning geniet een topligging nabij de uitvalswegen alsook het centrum van Lede. Scholen, winkels, bushaltes, treinstation, etc. bevinden zich op wandel-/ fietsafstand. Ook het politiekantoor bevindt zich in de zeer nabije omgeving en waarborgt een gevoel van veiligheid.
De woning is in goede algemene staat en biedt vele mogelijkheden. In recente jaren werden reeds verschillende renovaties uitgevoerd: onder meer de vernieuwing en het isoleren van het dak van de achterbouw, de aanleg van het terras, het deels plaatsen van dubbele beglazing en nieuwe vloeren, het zandstralen van de voorgevel, nieuwe schilderwerken, ...
We komen binnen via de statige inkomhal, dewelkeons leidt naar de lichtrijke gezellige woonkamer met gaskachel. We gaan verder naar de achterliggende ruime keuken met eethoek en zicht op het terras. Op deze verdieping bevindt zich nog een apart toilet, alsook een badkamer met ligbad, en een berging. Ook is er nog een praktische kelder.
We nemen de trap naar boven. Via de nachthal bereiken we 2 zeer ruime slaapkamers alsook een 3e, iets kleinere slaapkamer.
De woning heeft eveneens een zeer grote, reeds volledig geïsoleerde zolder, dewelke bereikbaar is via een vaste trap. Deze biedt ruimte voor een grote extra polyvalente kamer/ master bedroom/ bureel.
Een extra troef is de oprit voor 2 wagens voor de woning en het poortje dat van op straat een directe doorgang biedt n

Contacter