Maison à vendre

3 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 10504737
Immoweb code : 10504737

Aperçu

3 chambres
183 mètres carrés habitables
184 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
GERESERVEERD - Deze zeer praktische te renoveren woning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Lede. Supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang, treinstation, bushalte, etc. bevinden zich op wandelafstand!

We komen binnen via de klassevolle inkomhal, dewelke uitgeeft op de grote lichtrijke leefruimte. De hoge plafonds geven een gevoel van statigheid en ruimte. Achteraan in de woning bevindt zich in nog een ruime multifunctionele ruimte met erachter tevens de keuken. Verder is er nog een opbergruimte en toilet aanwezig.

We gaan een kijkje nemen op de eerste verdieping. Hier vinden we de zeer ruime en lichtrijke master bedroom, alsook een 2e grote slaapkamer en een 3e kleinere slaapkamer. Onder het dak bevindt zich verder nog een ruime zolderruimte, naar wens af te werken en om te vormen tot mogelijks meerdere kamers.

De praktische woning beschikt bovendien over een droge kelder, alsook een grote koer met toegang tot de straat via een poortje, en achteraan nog een afgesloten zuidgerichte tuin.

In geval van een ingrijpende energetische renovatie binnen de 5 jaar, mogelijkheid aan te kopen aan 1% registratiebelasting!

Deze degelijke woning biedt veel potentieel en is een topper in zijn prijsklasse en zeker een bezoekje waard!

Contacter