Maison à vendre

* 416000€

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 11059525
Immoweb code : 11059525
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
316 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning in Lede, waar modern comfort en stijlvol wonen hand in hand gaan. Deze woning, met een eigentijdse architectuur, beschikt over drie ruime slaapkamers, een grote leefruimte en is gelegen in een rustige doodlopende straat. Hierdoor is dit de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige thuis.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een lichte en ruime leefruimte. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor de leefruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. De vloer, afgewerkt met hoogwaardig materiaal, zorgt voor een strakke uitstraling en is tegelijkertijd gemakkelijk te onderhouden. De aansluitende keuken is voorzien van moderne apparatuur en stijlvolle afwerkingen. Hier kunnen kookliefhebbers hun culinaire vaardigheden de vrije loop laten, terwijl ze in contact blijven met familie en vrienden in de aangrenzende leefruimte. De keuken biedt voldoende opbergruimte en werkbladen, waardoor het een functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimte is.

De drie slaapkamers zijn royaal bemeten en bieden voldoende ruimte voor persoonlijke ontspanning. Grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en bieden uitzicht op de omgeving. De badkamer is modern en luxueus ingericht, met hoogwaardige sanitair en elegant tegelwerk.

Buiten de woning bevindt zich een aangename tuin, perfect voor ontspanning en recreatie. Een terras biedt de ideale plek om buiten te dineren of gewoon te geni

Contacter