Maison à vendre

299000€

3 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 11292705
Immoweb code : 11292705

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
467 mètres carrés de terrain

Description

Volledig gerenoveerde open bebouwing te Lendelede

STARTPRIJS

Bent u op zoek naar de perfecte, volledig instapklare woning in het charmante Lendelede? Zoek niet verder, want deze eigendom is een pareltje dat aan al uw wensen zal voldoen.

Deze prachtige woning is met veel zorg en aandacht voor detail gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor u meteen kunt genieten van een luxueuze levensstijl. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomt door een lichte en ruime woonkamer met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. De open plattegrond creëert een naadloze overgang naar de eigentijdse keuken, die is voorzien van hoogwaardige apparatuur en een stijlvolle afwerking.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, elegant ingericht met comfort en functionaliteit in gedachten. De badkamer is luxueus en modern met combinatie douche en bad, ideaal om te ontspannen na een drukke dag.

Buiten vindt u een goed onderhouden tuin en een terras waar u kunt genieten van zonnige dagen en buitenactiviteiten. Er is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

De ligging van deze woning is ideaal, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en recreatieve mogelijkheden. Lendelede staat bekend om zijn rustige levensstijl en de nabijheid van prachtige natuurlijke omgevingen, wat dit tot een geweldige plek maakt om te wonen.

Deze volledig instapklare woning in Lendelede is een zeldzame kans om het huis van uw dromen te betrekken zonder de stress van renovatie of verbouwing. Aarzel niet en neem vandaag nog contact…

Contacter