Maison à vendre

189000€

3 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 11001330
Immoweb code : 11001330

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
156 mètres carrés habitables
236 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het betreft een karaktervolle rijwoning op een perceel van 2 are 36 ca nabij het centrum van Heppen (Leopoldsburg). In de rechtstreekse omgeving van het pand bevinden zich diverse winkels, cafés en restaurants, scholen,... Dankzij de centrale ligging geniet u van een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Bij het betreden van de woning bevinden we ons in de inkomhal. Aan de linkerzijde bevindt zich de leefruimte (circa 35m²), die opgedeeld is in een zit- en eetplaats. Aansluitend de leefruimte bevindt zich de keuken die uitgerust is met een elektrisch fornuis, een gootsteen en diverse opbergkasten. Daaropvolgend bevindt zich de badkamer en de veranda. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een extra toilet en een badkamermeubel. De veranda beschikt over de nodige aansluitingen voor een wasmachine/droogkast en biedt tevens toegang tot de tuin.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping van de woning. Hier beschikt het pand nog over drie slaapkamers en een tweede badkamer.
De badkamer beschikt over een ligbad, een extra toilet, een wastafel en een badkamermeubel. De slaapkamers zijn respectievelijk tussen de 9m² en 15m² groot.

Verder beschikt de woning nog over een noordwest georiënteerde tuin (circa 5m breed en 14m diep). Aan de voorzijde beschikt het pand nog over een aparte berging, ideaal voor fietsen en dergelijke.

De woning kan in het geheel een opfriss

Contacter