Maison à vendre

259000€

2 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 11325508
Immoweb code : 11325508

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
221 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gesloten gezinswoning ligt net buiten het centrum van Leopoldsburg in een rustige woonwijk in een doodlopende straat.

De gelijkvloers verdieping bestaat uit een inkomhal met ingebouwde vestiaire en gastentoilet. Via de inkomhal komt u in een ruime woonkamer terecht met eetkamer en open keuken. De eetkamer is voorzien van een groot schuifraam naar het terras. Tussen de keuken en garage is er een wasruimte/berging met inbouwkasten voorzien. De woning beschikt over een inpandige garage met geautomatiseerde poort.

In de woonkamer ligt een open trap naar de eerste verdieping waar zich de twee ruime slaapkamers en badkamer met ligbad/douche, toilet en dubbele wastafel bevinden.

Zowel het grote schuifraam in de leefruimte als de slaapkamers beschikken over ingebouwde vliegenramen. Aan alle ramen zijn rolgordijnen voorzien.

De tuin beschikt over een groot terras en vrijstaande opbergruimte en is via een poortje en wandelpad langs de achterzijde te betreden. De tuin is volledig omheind met zwart draadwerk met bovenpaal van 180cm hoogte.

Voormalige sociale koopwoning: 'Wonen In Limburg' ziet af van het recht van wederinkoop of het recht van voorkoop en voor de nieuwe
kopers gelden er geen voorwaarden of verplichtingen.

Bezichtigen kan op afspraak: telefonisch of per sms 0472577559 (Sophie Goor)

Privé verkoop zonder makelaar.
(indien u makelaar bent, gelieve mij niet te contacteren)

Contacter