Maison à vendre

395000€

4 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 11333363
Immoweb code : 11333363

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
495 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige gezinswoning, gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg in een rustige woonwijk, is volledig instapklaar. Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet met een apart toilet. Vanuit hier hebben we directe toegang tot de lichte en open leef- en eetruimte. Dankzij de grote ramen hebben we een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen en we in alle rust kunnen genieten van zowel binnen als buiten. Aangrenzend bevindt zich een moderne keuken, volledig uitgerust met ingebouwde koelkast, vaatwasser, microgolf, oven en inductiekookplaat. De ruime opzet van de keuken biedt voldoende ruimte voor kookplezier.De aangrenzende garage biedt niet alleen plaats voor uw auto, maar zorgt ook voor extra opslagmogelijkheden. Op de eerste verdieping vinden we vier ruime slaapkamers, een badkamer en een berging. De badkamer is uitgerust met een bad, douche en dubbele wastafel, terwijl de berging extra opbergruimte biedt. Buiten kunnen we genieten van een aangelegde groene tuin, waar het heerlijk en rustig vertoeven is.
Bijzonderheden: instapklare woning - 4 volwaardige slaapkamers - rustige ligging - woning kan met volledige inboedel aangekocht worden, dit voor een meerprijs van €15.000,00.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter