Maison à vendre

535000€

4 chambres 142 mètres carrés

Immoweb code : 11356015
Immoweb code : 11356015

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
142 mètres carrés habitables
47 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Mathildegang 4, waar deze mooie instapklare rijwoning met vier slaapkamers en gezellig terras op jou staat te wachten. De woning is gelegen in een doodlopende straat binnen de ring van Leuven, op vijf minuten wandelen van het Ladeuzeplein en op zeven minuten van het station. Ook de groene omgeving van Abdij van Park is op wandelafstand bereikbaar.

Bij het binnenkomen van de woning kom je terecht in de open living, eetkamer en uitgeruste keuken (koelkast met vriesruimte, keramische kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser).

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, alsook de badkamer met douche en toilet. In de hal is een ruime ingebouwde kast voorzien met plaats en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ook de verwarmingsinstallatie bevindt zich hier. De hal geeft tevens toegang tot het gezellige terras, waar het heerlijk vertoeven is in de namiddag- en avondzon.

Op de tweede verdieping bevinden zich opnieuw twee ruime slaapkamers met dakkapel.

Er is een ruime kelder aanwezig.

De garage aan de linkerzijde van de woning maakt geen deel uit van de verkoop.

EPC label C, asbestvrij en conforme elektrische installatie.

Ben jij op zoek naar een gezellige woning voor je gezin of studerende kinderen in een rustige buurt, maar toch vlakbij het bruisende centrum van Leuven? Kom een kijkje nemen!

Een afspraak maken voor een bezoek kan via [email protected] of 0475/780473.

Contacter