Maison à vendre

459000€

5 chambres 178 mètres carrés

Immoweb code : 11288566
Immoweb code : 11288566

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
178 mètres carrés habitables
234 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer goed gelegen rijwoning met 5 slaapkamers (mogelijkheid om 6 slaapkamers te maken), een prachtige tuin en vlakbij het station te Leuven en het provinciaal domein van Kessel-lo. De locatie is een grote troef : op wandelafstand van het stad, naast park Belle Vue en vlakbij restaurants en winkels. Het pand zelf ligt in een zeer rustige straat.

Via de inkomhal (met vestiaire en toilet) kom je uit op de leefruimte met woon-en eetkamer. De authentieke schouw is hier nog aanwezig. Verder is er een gezellige keuken met de nodige toestellen. Deze geeft uit op het grote balkon achter het pand met zicht op de prachtige tuin. Onderaan is er tevens nog een terras aanwezig.
Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers met een toffe architecturale indeling en een badkamer met een nieuw geplaatst doucheruimte.
Op de 2de verdieping is er nog de 5de slaapkamer met uitbreidingsmogelijkheden voor een 6de slaapkamer op de zolder met vide.
Op niveau -1 is het pand volledig onderkelderd met een ruime garage met afrit (extra parking), 3 kelderruimtes en een gezellig wijnkeldertje. Deze prachtige rijwoning beschikt over een EPC label D en ligt op het grondoppervlakte van 2are 34ca.

Mis deze kans niet en neem snel contact op met LED-on-IMMO op het nummer 0476/98.91.76 of mail naar [email protected].

Contacter