Maison à vendre

695000€

5 chambres 418 mètres carrés

Immoweb code : 11304303
Immoweb code : 11304303

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
418 mètres carrés habitables
1068 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig en hoogwaardig gerenoveerde woning met tal van mogelijkheden te Lichtaart
Kangoeroewoning of woning met multifunctionele ruimte (atelier, winkel, bureaus, b&b,...)
Ligging: Centraal gelegen te Lichtaart met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: Deze woning wordt momenteel gebruikt als kangoeroewoning waar twee woon-entiteiten rechtstreekse en afzonderlijke toegang hebben, voordien vond men hier een woning met een afzonderlijke winkelruimte.
U betreedt de hoofdwoning via inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en trap naar de eerste verdieping. Via deze inkomhal komt u in de woonkamer, deze werd opgedeeld in een salonruimte met leeshoek en aansluitend de eetkamer. Naast de woonkamer is er de volledig uitgeruste en hoogwaardig afgewerkte keuken met aansluitend een handige wasplaats en hieronder een bergkelder. Tot slot vinden we op de gelijkvloerse verdieping de zeer ruime badkamer. Op de verdieping zijn er vier mooie slaapkamers. De tweede woning komt u binnen in een zeer ruime woonkamer met open en volledig uitgeruste keuken. Op de verdieping vindt u de slaapkamer met ensuite een badkamer.
Buiten is er een ruim terras, een carport, 3 autostaanplaatsen alsook een privé tuin/terras voor de hoofdwoning.

EPC 260 kWh/m²/jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Contacter