Maison à vendre

334000€

3 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 11337016
Immoweb code : 11337016

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables
547 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Residentieel gelegen laagbouw met garage en tuin.

We betreden deze woning via een centrale inkomhal die toegang biedt tot de keuken. De keuken werd voorzien van voldoende kastruimte, elektrisch vuur, dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en combi-oven. Via de keuken heb je toegang tot de veranda.
Aanpalend de keuken bevindt zich de leefruimte, deze is ruim en geniet van een mooie lichtinval dankzij de raampartijen. De leefruimte is momenteel ingedeeld in een zithoek en eethoek.

Via de nachthal krijgen we toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en het toilet. De drie slaapkamers op vinyl variëren elk in oppervlakte. De badkamer op tegels is voorzien van een douche en wastafel. Via een luik in de nachthal krijgen we toegang tot de zolder. De zolder kan dienen als bergzolder.

Verder treffen we in de woning de veranda waar je heerlijk kan vertoeven. Via de veranda kom je in de wasplaats/berging, deze biedt ook doorgang tot de garage.
Buiten geniet de woning van een gezellige tuin.

Extra:
- Locatie
- Gas CV
- Vermelde oppervlakten/ afmetingen zijn louter indicatief!
- (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter