Maison à vendre

239000€

2 chambres 109 mètres carrés

Immoweb code : 11299121
Immoweb code : 11299121

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
109 mètres carrés habitables
83 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers en tuin te Lier!

Ligging: Centraal gelegen woning aan de rand van de stadsvest van Lier. Op wandelafstand van het centrum met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Omschrijving: Dit huis is gelegen aan de rand van de stadsvesten van Lier. Door deze gunstige locatie bent u op een boogscheut van centrum Lier.
We betreden de woning langs de inkomhal. Deze biedt toegang tot de badkamer die voorzien is van douche, enkele lavabo en toilet.
Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met vaatwasser, oven en koelkast met vriesvak.
Aansluitend aan de keuken hebben we een eetplaats die overloopt naar een gezellige zithoek die voorzien is van de nodige spots en zicht heeft op de gezellige tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug, waarvan 1 is voorzien van douche en lavabo. De woning beschikt verder nog over een zolder zonder vaste trap.
Tot slot is er een gezellige stadstuin met terras.

Oppervlakte cfr. EPC
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter