Maison à vendre

475000€

4 chambres 287 mètres carrés

Immoweb code : 11342265
Immoweb code : 11342265

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
287 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Statige HO-woning gelegen te hartje Lier nabij de wandel- en fietsweg de Vesten.
Via de inkomhal hebben we doorgang naar de achtergelegen garage/werkruimte/hobby ruimte en naar de technische ruimte.
Op het eerste verdiep is er de zeer ruime leefruimte met grote ramen voor veel lichtinval, met open haard en zicht op de straat.
Achter de leefruimte is er de keuken in landelijke stijl en voorzien van inductie vuur, inbouw koelkast, inbouw vaatwasmachine, dampkap, kasten en dubbele gootsteen. Vanuit de keuken kan je naar het terras met zich op de achtertuin en de achtergelegen stadstuin.
Op het eerste verdiep is er ook een apart toiliet.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slkms waarvan de master bedroom met houten vloer en met zicht op de straatkant. De 2 andere kamers hebben zicht op de achtertuin of op de kerktoren.
De badkamer op de tweede verdieping is voorzien van ruime inloop douche, enkele wastafel met badkamer meubel en infrarood cabine/sauna.
Op de derde verdieping/zolder verdiep hebben we bijkomend de mogelijkheid tot het inrichten van 2 extra slpks met opbergruimte onder het schuine dak of te gebruiken als hobby ruimte.
Op tuin niveau NO hebben we aansluitend (tuin)bergruimte aanpalend de woning. De tuin/stadstuin is onder houdbaar en is volledig omheind/ingesloten en geeft toegang via trappenhal naar bovengelegen terras en keuken.

Contacter