Maison à vendre

630000€

5 chambres

Immoweb code : 11361106
Immoweb code : 11361106

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
3787 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op het gelijkvloers komt u de woning binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Aansluitend hebt u toegang tot de leefruimte, deze biedt ook de mogelijkheid tot een gezellige openhaard.
Vanuit de lichtrijke leefruimte heb je uitzicht via de veranda op de zuidgerichte tuin en kom je meteen in de eiken keuken. Aan de keuken grenst de huidige badkamer en de hal richting 2 mogelijke slaapkamers.
Na de hal kom je terecht in de wasruimte met verbinding tot de inpandige garage en een trap naar de bovenverdieping.
In de wasruimte staat ook de gloednieuwe mazoutketel (2024) die de verwarming aanstuurt én een groot gezin van warm water kan voorzien.

De 1ste verdieping werd volledig vernieuwd en telt 3 slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer met vanuit het bad zicht op de tuin en achterliggend bos . In deze badkamer bevindt zich ook een wasluik waardoor je vuile was meteen in de wasruimte beneden terecht komt !
De verdieping geniet van vloerverwarming en werd extra goed geïsoleerd.

De tuin is volledig omheind tot 1m80 hoog met draad en een jonge haag. In de tuin kan je ook genieten van een overdekt terras onder de vol eiken rustieke carport waar je ook heel wat kan stockeren.
Onder de bodem bevindt zich een drainage systeem. Daarnaast is er elektriciteit- en watervoorziening doorgetrokken tot vanachter in de tuin voor een eventueel toekomstige stal of serre.
En de tuin werd voorzien v.e. robotmaaier.

Contacter