Maison à vendre

299000€

4 chambres 229 mètres carrés

Immoweb code : 11376298
Immoweb code : 11376298

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
229 mètres carrés habitables
202 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime renovatiewoning in Lier.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een privatieve inkom, die leidt naar een riante woonruimte van maar liefst 51m². De leefruimte vloeit naadloos over in een open keuken met een fraaie tegelvloer. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een ruime badkamer van 9m², voorzien van een lavabo, ligbad en toilet. Hier treft u tevens de aansluitingen voor wasmachine/droogkast aan.

Via de gang op het gelijkvloers bereikt u een eerste buitenruimte, die vervolgens leidt naar een royaal atelier/magazijn van 30m². Achter dit atelier onthult zich een open tuingedeelte, waardoor deze woning een aangename buitenruimte biedt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 17m² en 20m². De tweede verdieping herbergt opnieuw twee grote slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een handige ingemaakte kast, met oppervlaktes van 18m² en 20m².

Hoewel de woning structureel in uitstekende staat verkeert, vereist ze enige renovatie, met name op het gebied van isolatie. Desalniettemin biedt deze woning een ideaal groot pand met veel potentieel voor wie op zoek is naar een project om naar eigen smaak te renoveren. Met de centrale ligging en diverse mogelijkheden, is dit een unieke kans om een comfortabele en ruime woning te realiseren.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendo

Contacter