Maison à vendre

795000€

5 chambres 361 mètres carrés

Immoweb code : 11332284
Immoweb code : 11332284

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
361 mètres carrés habitables
852 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u al geruime tijd op zoek naar een ruime, gezellige en karaktervolle villa? Of op zoek naar een ruime en vooral praktische woning met extra ruimte om uw beroep uit te oefenen?
Dan hebben wij misschien DE geschikte woning, een echte topper met veel mogelijkheden!

Bij het naderen van deze woning zal het direct opvallen dat deze zich bevindt in een sfeervolle en residentiële buurt, nabij het gezellige dorpscentrum en verschillende faciliteiten en invalswegen. De ligging is niet alleen aangenaam, maar ook uniek, want vanuit de woning geniet u van een prachtig uitzicht op het kasteel van Lovendegem!

De woning beschikt over 2 verschillende inkomhallen, ideaal om werk en privé gescheiden te houden.
Het beroepsdeel bestaat uit een inkomhal met toilet en twee extra ruimtes, perfect in te delen als praktijkruimte en wachtzaal. Ideaal voor een dokterspraktijk, kinesist, pedicure, schoonheidsspecialiste, ... Indien u geen beroepspraktijk nodig heeft, kan u deze ruimte ook perfect integreren in het woongedeelte.

Voor het woongedeelte komt u de woning binnen in de charmante inkomhal, gekenmerkt door eikenhouten details zoals de trap en vensterbanken. Vervolgens betreedt u de ruime leefruimte, voorzien van een prachtige houtkachel en parketvloer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een mooi uitzicht op de tuin. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, uitgerust met toestellen, veel kastruimte en een ruim werkblad. Aansluitend is er e

Contacter