Maison à vendre

399000€

3 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 11297861
Immoweb code : 11297861

Aperçu

3 chambres
233 mètres carrés habitables
233 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een gerenoveerd pand met veel mogelijkheden? Dan is dit pand in het centrum van Lint misschien wel iets voor jou. Met een overdekte garage, kleine tuin en woonentiteit biedt dit pand talloze opties.

Gelegen in het centrum van Lint, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Er is een bushalte voor de deur, met verbindingen naar Antwerpen-Duffel en Lier-UZA Antwerpen. Daarnaast is er een groot gratis parkeerterrein aan de overkant van de straat.

Het pand zelf heeft op het gelijkvloers een inkomhal met aparte bels voor de drie verdiepingen. Daarnaast is er een wachtruimte, sanitair blok, secretariaatsruimte en een bureel/spreekruimte met uitzicht op de tuin. Via de tuin is er toegang tot de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich nogmaals een wachtruimte, bureel/spreekruimte, keuken met wc en veranda met zicht op de tuin. Op de tweede verdieping zijn er nogmaals een wachtruimte en bureel/spreekruimte, evenals een te renoveren badkamer en slaapkamer.
Het pand is in 2002 volledig gerenoveerd en beschikt over moderne technieken. Het kan gebruikt worden als vrij beroep of KMO kantoor, maar ook als woonhuis met praktijkruimte of zelfs als gezinswoning.

Dit veelzijdige pand biedt talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar een investeringsproject of een nieuwe plek om te wonen en werken. Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer bel +32 478 96 68 17 of mail naar kevin@mondova

Contacter