Maison à vendre

399000€

4 chambres 191 mètres carrés

Immoweb code : 11337063
Immoweb code : 11337063

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
191 mètres carrés habitables
961 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning (191m²) biedt tal van mogelijkheden op een riant perceel van 961m² op gunstige ligging te Lint!

Ligging: Gelegen op een centrale ligging te Lint, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, eetkamer, leefruimte, keuken, twee masterbedrooms, zolderkamer, badkamer en tuin

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die enerzijds toegang biedt tot een polyvalente ruimte (bureau, hobbykamer,...) en anderzijds de ruime leefruimte met aansluitend een gezellige eetruimte. Aansluitend vinden we de deels-geïnstalleerde keuken met mogelijkheden en de badkamer voorzien van douche in bad-combinatie. Op de verdieping voorziet de woning in twee ruime masterbedrooms en een gastenkamer/zolderkamer. De woning is aan opfrissing toe maar biedt tal van mogelijkheden door haar fantastische ligging en riant perceel. Er is ook de mogelijkheid om een aangrenzende bouwgrond aan te kopen. Het perceel is 961m² groot voorzien van oprit en garage.

Kortom: Karaktervolle woning op gunstige ligging te Lint biedt tal van mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- open bebouwing
- riant perceel (961m²)
- dubbele beglazing
- mogelijkheid aankoop bouwgrond Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800

Contacter