Maison à vendre

395000€

5 chambres 228 mètres carrés

Immoweb code : 11337100
Immoweb code : 11337100

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
228 mètres carrés habitables
438 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime woning (228m²) voorzien van 4-5 slaapkamers, twee kantoorruimtes (zelfstandige activiteiten) met mogelijkheden en ruime zolder en dubbele garage, die mogelijkheden biedt (magazijn/werkhuis/atelier) op toplocatie te Lint!

Omschrijving: U betreedt de woning via de lichtrijke inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met openhaard en grote raampartijen. De deels-geïnstalleerde keuken geeft uit op de polyvalente ruimte met aansluitend de eerste badkamer, die voorzien is van douche-in-bad en wasmeubel. Het gelijkvloers voorziet in twee kantoorruimtes/polyvalent voor zelfstandige activiteiten. Via de trap komt u in het slaapgedeelte van de woning met een ruimte masterbedroom, twee gastenkamers en de tweede ruime badkamer met douche-in-bad en wasmeubel. De woning is voorzien van een ruime zolder die mogelijkheden biedt. De ruime oprit geeft uit op de aangelegde tuin met terras en de dubbele garage met handmatige poorten. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als atelier of magazijn.

Kortom: Ruime woning (228m²) die tal van mogelijkheden biedt op toplocatie te Lint voor grote gezinnen of zelfstandige activiteiten.

- toplocatie
- dubbele garage
- gebouw voor gemengd gebruik (kantoor/zelfstandige activiteit)
- geïsoleerd dak
- EK-conform

EPC: 386 Kwh/m²jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inte

Contacter