Maison à vendre

385000€

3 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 11357974
Immoweb code : 11357974

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar prachtig gerenoveerde woning in Lo ? Zo Gevonden.

Stap binnen in een oase van comfort en charme in het historische centrum van Lo. Deze gerenoveerde woning biedt een moderne inrichting met het behoud van karakteristieke elementen. Bij het betreden van de inkomhal worden de hoge plafonds en de authentieke elementen direct zichtbaar.

Deze woning is met zorg van A tot Z gerenoveerd, met een focus op energie-efficiëntie en stijl. In combinatie met een goede EPC-score A, geniet u van een comfortabele en duurzame leefomgeving.

Ervaar het comfort van vloerverwarming, een nieuwe gascondensatiebrander en een ventilatiesysteem D. De nieuwe elektriciteit en leidingen zorgen danweer voor een conforme keuring. Met extra veel inbouwkasten, de nieuwe volledig ingerichte keuken en nieuwe badkamer met inloopdouche en ligbad zijn luxe en stijl troef.

Het huis heeft 3 slaapkamers en een ruime zolder die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer, badkamer, dit bied deze woning voldoende ruimte en flexibiliteit. Nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig in deze ruimte.

En geniet van het mooie vergezicht over de velden op het terras achteraan de woning dat uitgeeft op de tuin. Voor uw gemak is er ook een tuinhuis/berging aanwezig voor het opbergen van materiaal en fietsen.

[email protected]
0473/39 04 01

Contacter