Maison à vendre

2 chambres 237 mètres carrés

Immoweb code : 11408082
Immoweb code : 11408082

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
237 mètres carrés habitables
494 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een moderne, halfopen bebouwing in Lokeren? Dan is deze prachtige woning in de Nieuwe Molenstraat precies wat u zoekt!

Indeling en voorzieningen:

Gelijkvloers:
Inkomhal: Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met een stijlvolle trap en een apart gastentoilet.
Garage: De woning beschikt over een ruime inpandige garage, ideaal voor uw voertuig, wassen en drogen, en extra opslagruimte.

Gang en Dressing: De brede gang en grote dressing bieden veel ruimte voor kledingkasten.
Master Bedroom: De gelijkvloerse master bedroom biedt een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor u iedere ochtend wakker wordt met een mooi groen panorama.
Royale Slaapkamers: Twee ruime slaapkamers bieden alle ruimte en comfort die u nodig heeft.
Grote Badkamer: Een ware oase van rust met een ruime inloopdouche en een luxe bad, perfect voor ontspanning na een lange dag. De badkamer is voldoende groot.

Eerste Verdieping:
Doorzon Living: De eerste verdieping verrast u met een grote doorzon living die overvloeit in een open, volledig ingerichte keuken. Deze lichte en luchtige ruimte is perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.
Terras: Vanuit de living heeft u toegang tot een mooi terras, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen avondmaaltijd.

Tweede Verdieping:
Ruime Zolder: Boven de eerste verdieping bevindt zich nog een ruime zolder, ideaal voor opslag of als extra hobbyruimte. Deze kan ook ingericht worden als twee bijkomende slaapkamers met b

Contacter