Maison à vendre

385000€

5 chambres 168 mètres carrés

Immoweb code : 11330874
Immoweb code : 11330874

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
168 mètres carrés habitables
472 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Energiezuinig: De woning is voorzien van PVC ramen, een vernieuwd dak met zonnepanelen, en verwarming via een Gas-condensatieketel en warmtepomp (lucht-lucht). Bovendien beschikt de woning over een 3 x 400V + N net met nieuwe verdeelkast.
Indeling: Via de inkomhal met gastentoilet bereikt u de bovenverdieping via een open houten trap. De nachthal, net als de hal beneden, is voorzien van sierbepleistering en verbindt de slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamers: De master bedroom heeft airco, terwijl de kleinste kamer ideaal is als dressing. Daarnaast zijn er nog 2 ruime tienerkamers en een logeerkamer met wastafel.
Badkamer: De moderne badkamer op t bovenverdiep beschikt over een inloopdouche, ligbad, hangtoilet en wastafel.
Leefruimte: Op het gelijkvloers zijn het plafond en het laminaat vernieuwd. De leefruimte profiteert van natuurlijk licht en biedt uitzicht op de tuin
Keuken: De ruime massief eiken keuken heeft een granieten werkblad en spatwanden. Alle apparatuur, een ruime koelkast, combi-oven, magnetron, afwasmachine, inductie-kookplaten en afzuigkap, zijn A-merken.
Tuin: De onderhoudsvriendelijke tuin is Z-ZW georiënteerd en voorzien van beregening met grondwaterput. Geniet van rust en privacy op het verwarmde terras van de kapschuur met tuinhuis of tijdens een gezellige BBQ onder het tweede overdekte terras.
Kortom, deze woning biedt een comfortabele en moderne leefomgeving voor gezinnen.
Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen 0476487786

Contacter