Maison à vendre

395000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11362864
Immoweb code : 11362864

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
174 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VOLGENDE BEZOEKMOMENT 18/19 MEI

Moderne, instapklare, energiezuinige woning in een rustige wijk van Londerzeel Sint-Jozef.

Op wandelafstand van winkels, scholen en het charmante centrum, en op fietsafstand van het stadscentrum en het station van Londerzeel. Slechts 8 minuten met de auto naar de A12 en verbindingen naar Brussel, Antwerpen en Mechelen.

Bij binnenkomst in de inkomhal bevindt zich de vestiaire, een gastentoilet op regenwater, een wasplaats en een berging onder de trap, met een schuifraam dat uitgeeft op de rustige en onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met open eetplaats en vernieuwde keuken, voorzien van alle comfort inclusief inductiekookplaat, vaatwasser, oven en magnetron.

Op de bovenverdieping leidt een lichtrijke gang naar de luxueus afgewerkte badkamer met half vrijstaand bad, ruime douche, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast zijn er twee kamers die als slaapkamer of bureau kunnen worden ingericht, naast de masterbedroom van 20m². Op deze verdieping is er ook een ruime berging met recente HR-condensatieketel.

De woning is voorzien van airco, zonnepanelen, recent vernieuwde Veleux dakkoepels en een waterverzachter voor optimaal comfort, wat bijdraagt aan de gunstige EPC-score en lage energiekosten.

Verder kunnen er op het perceel 2 auto's parkeren, waarvan 1 overdekt. Tuinberging aanwezig.

Elektriciteit conform (2023!).

Dagelijks telefonisch bereikbaar tot 22uur

Contacter