Maison à vendre

375000€

2 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11413248
Immoweb code : 11413248

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
440 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gerenoveerde gesloten bebouwing met 2 staanplaatsen, gelegen in het centrum van Londerzeel. De woning biedt al het nodige comfort voor een modern gezin.

De ligging nabij het centrum en de snelle toegang tot de autosnelweg bieden je een enorm gemak doordat je snel alles bij de hand hebt en een vlotte route voor het woon- werkverkeer.

Kenmerken:

Ruimte en Flexibiliteit: Deze woning beschikt over twee slaapkamers en een zolder die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een derde slaapkamer, thuiskantoor of speelruimte.
Moderne Voorzieningen: Een volledig vernieuwde badkamer en keuken. bieden het gemak van een instapklaar huis, waar alles al is geregeld.Buitenruimte: Het terras, omringd door de tuin is de ideale plek voor zomerse barbecues of gewoon om tot rust te komen na een drukke dag.
Praktisch en Handig: Met een kelder voor extra opslagruimte en een snelle verbinding met de autosnelweg, biedt deze woning het ultieme gemak voor jouw dagelijkse leven.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Contacter