Maison à vendre

329000€

4 chambres 197 mètres carrés

Immoweb code : 11376408
Immoweb code : 11376408

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
197 mètres carrés habitables
360 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

    Interesse? Plan een bezoek via www.copandi.be of deze link.     Voor vragen, contacteer Erik via [email protected] of 0497/530796.

    Deze woning ligt in Borgloon (Broekom), in de Lindestraat 5, een rustige zijstraat van de Broekomstraat.     Met goede verbindingen naar het centrum van Borgloon, Sint-Truiden, en Tongeren, is het openbaar vervoer ook vlakbij.

    De woning is recent volledig gerenoveerd, met een nieuw zadeldak, geïsoleerde muren, nieuwe vloeren, badkamer, keuken, en aangelegde tuin en terras.     De verwarming met een warmtepomp draagt bij aan het EPC A-label, waardoor deze woning energiezuinig is.

    Op het gelijkvloers zijn een inkomhal, leefruimte, eetplaats, keuken, en een apart toilet.     Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, bad, dubbele lavabo, toilet, en een technische ruimte.     De tweede verdieping heeft 2 extra slaapkamers en een berging.

    De tuin en het terras zijn volledig privé, zonder inkijk van buren.     Er is ook een handige doorgang naar de tuin voor vuilnisbakken en fietsen.

Bijzonderheden:

       
  • Volledig gerenoveerd
  •   &

Contacter