Maison à vendre

515000€

3 chambres 255 mètres carrés

Immoweb code : 11340850
Immoweb code : 11340850

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
255 mètres carrés habitables
1155 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het huis is gelegen in een rustige straat te Lummen, vlakbij het centrum, winkels en bushalte. Je hebt eveneens een vlotte verbinding met de E313 en E314.
Het perceel omvat maar liefst 1155m2 met 255m2 bewoonbare oppervlakte.
Rondom de woning kan je op verschillende plaatsen genieten van het groen en de rust.

Je komt de woning binnen via de lichtrijke inkomhal met directe toegang tot bureau en gastentoilet. De woonkamer baadt in het licht dankzij de vernieuwde erkers. Aansluitend vind je de veranda die zicht geeft op de tuin. Ook de keuken is zeer licht dankzij 2 lichtkoepels en is door de jaren heen steeds goed onderhouden. Ingebouwde oven en vaatwasser zijn recent vernieuwd.
De keuken geeft toegang tot een berging, een extra ruimte die kan dienen als bureau of slaapkamer, alsook een ruimte met infraroodcabine en de eerste badkamer met wc, douche en lavabo. Naast de keuken bevindt zich ook een was-en strijkruimte met ingebouwde kasten en lavabo. Via deze wasplaats heb je toegang tot wc en garage die plaats biedt voor minstens 2 auto's en voldoende opbergruimte voor elke hobbyist. Achter de garage is er een tuin van 100m2 die volop privacy biedt.

Via de trap in de hal bereik je de bovenverdieping waar er 3 volwaardige slaapkamers terug te vinden zijn. Ook hier is een badkamer met bubbelbad en lavabo. Er is tevens een apart toilet. Via uitklapbare trap betreed je de geïsoleerde zolderruimte.

Troeven:
- veel ruimte
- elektriciteit conform
- gasketel uit 2018
- asbestvrij

Contacter