Maison à vendre

3 chambres

Immoweb code : 7308706

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
17000 mètres carrés de terrain

Description

Gerenoveerde, instapklare woning met authentieke bijgebouwen

Deze eigendom situeert zich in Maarkedal en ligt in het adembenemend decor van de Vlaamse Ardennen. Maarkedal ligt tussen Waregem en Ronse en dicht tegen Kruishoutem. De hoeve is makkelijk bereikbaar via de E17 of de E429 en vervolgens de N60.

De eigendom bestaat uit een recent gerenoveerd woonhuis (half-open bebouwing) met 3 slaapkamers, diverse authentieke schuren in oude steen en prachtige gebintes, een open veldschuur en een recentere aardappelloods.

Het woonhuis, dat volledig gerenoveerd is in 2009, omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een charmante leefruimte met houtkachel, een volledig uitgeruste leefkeuken met berging, een badkamer met ligbad en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig.

Op de eigendom staan verscheidene bijgebouwen waaronder een open veldschuur (30m X 13m) , een oude dwarsschuur met lage bakstenen gevels en indrukwekkend gebinte, aaneensluitend in een U-vorm zijn er nog stalgebouwen die dienst deden voor het houden van koeien en paarden. Deze bieden vele mogelijkheden en kunnen worden omgevormd naar hedendaagse stallingen of kunnen voor andere doeleinden gebruikt worden.

Achteraan de eigendom bevinden zich nog twee loodsen (29m x 9,50m en 23,50m x 7m) en een aardappelloods (25m X 15m), die volledig geïsoleerd is. Momenteel zijn de loodsen verhuurd en genereren ze een huurinkome, maar indien gewenst kunnen ze vrij van huurder opgeleverd worden. Om de eigendom te vervolledigen zijn er nog achtergelegen w

Contacter