Maison à vendre

3 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 10943598
Immoweb code : 10943598

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
156 mètres carrés habitables
663 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze instapklare open bebouwing is gelegen in een rustige omgeving nabij het dorp van het idyllische Machelen, het geboortedorp van kunstenaar Roger Raveel, maar toch dicht bij invalswegen, winkels, school, sporthal,...

We betreden deze uitzonderlijke woning via de inkomhal met gastentoilet, die ons toegang biedt tot de gezellige woonkamer met aansluitend de eetkamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang via een glazen deur tot de volledig ingerichte keuken met composiet werkblad, vaatwasmachine, vitro keramische kookplaat, oven, frigo,…
Via de keuken krijgen we naadloos toegang tot de aangelegde zuidwest gerichte tuin met terras, waar het heerlijk genieten na een drukke werkdag!
Op het gelijkvloers vinden we bovendien nog toegang tot de droge kelder, alsook een ruime berging met voorziening voor wasmachine en droogkast, alsook een douche.

Verder beschikt deze mooie woning over 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met ingemaakte kasten. De badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet is toegankelijk via een glazen deur (melkglas).

Extra troeven aan deze vrijstaande woning zijn de aanwezigheid van 16 zonnepanelen, conforme elektrische keuring, boorputwater, rolluiken aan de ramen, zonne luifel aan terras, dubbele garage met sectionaalpoort (met afstandsbediening), voldoende parkeermogelijkheid voor de deur en mooie zuidwest gerichte tuin.
Bovendien heeft u nog recht op groene stroomcertificaten t.w.v

Contacter