Maison à vendre

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 10693079
Immoweb code : 10693079

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
620 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wilt u genieten van de rust maar gelijktijdig ook niet te ver van het centrum zitten? Dan zit u hier aan het juiste adres! Deze woning bevindt zich op een zeer rustige ligging in het hartje van het Vossenhol op maar liefst 2,5 km van het centrum van Maldegem.
De woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 620m². Via de oprit langs de zijkant van de woning kunt u naar de garage, achterliggende bergruimtes en achterliggende tuin en terrassen.
De indeling van de woning is als volgt: inkomhal, open leefruimte met half-open keuken en aanpalende eetplaats. achter de keuken zit nog een lange gang waar er een badkamer op het gelijkvloers zit, een afzonderlijk toilet, wasruimte en 1 slaapkamer met ingemaakte kasten. Achter de keuken kunt uook naar de achterliggende veranda en terras. Verder zijn er op de bovenverdieping 2 slaapkamers met ingemaakte kasten.

Bent u gecharmeerd en wenst u aan deze woning een bezoekje te brengen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 0496/44.40.20 - [email protected]

Contacter